WISOL

Tuotteet

Tuotteet

Wisol - säänkestävää lujuutta aurinkopaneeleille

Wisol
Tehty Suomessa

Tuotteet

Testattua kestävyyttä ja turvallisuutta

WISOL-kiinnitystuotteet ovat turvallinen ja kestävä valinta aurinkopaneelien kiinnitykseen katoille sekä aurinkopuistoille. Wisol-kiinnitysjärjestelmät on suunniteltu tehokkaiksi asentaa ja kestämään kovatkin Pohjolan lumi- ja tuulikuormat. Wisolilla on vahva ammattitaito aurinkopaneelien kuormitusta kestävästä ja turvallisesta kiinnityksestä. Koska tuotteemme valmistetaan Suomessa, takaamme erinomaisen toimitusvarmuuden kohteisiimme.

WISOL-kiinnitystuotteiden ominaisuudet

Paneelit pysyvät pitävästi paikallaan

Tunnemme pitävän asennuksen menetelmät. Wisol-kiinnitysjärjestelmät onkin testattu kestämään Pohjolan lumi- ja tuulikuormat pitävästi paikallaan.

Helppo ja nopea asentaa

Wisol-kiinnitystuotteet on suunniteltu kestävyys ja asennusnopeus edellä. Kun asentaminen on tehokasta, ehdit tehdä enemmän.

Takaamme laadun

Wisol-kiinnitysjärjestelmä on läpäissyt vaativat testit, joten ne kestävät takuuvarmasti. Myönnämmekin kaikille tuotteillemme 30 vuoden teknisen takuun.

Kevyt ja vesitiivis lopputulos

Kestävyyden lisäksi aurinkopaneelikenttä tulisi olla mahdollisimman kevyt kokonaisuus. Tällöin se rasittaa mahdollisimman vähän kattorakenteita. Wisol-tuotteilla kiinnitys on aina kevyt ja katolle asennettaessa vesitiivis.

Kotimaista kestävyyttä

Sen lisäksi, että Wisol-tuotteet on suunnitellut joukko suomalaisia asiantuntijoita, jotka tuntevat Pohjolan olosuhteet, valmistetaan kaikki kiinnitystuotteemme kotimaassa. Näin tuemme suomalaista työtä ja takaamme toimitusvarmuutemme sekä laadun!

Sertifikaatti

WISOL -kiinnitysjärjestelmä on lujuuslaskennan avulla* suunniteltu kestämään suuretkin lumi- ja tuulikuormat. Optimaalisten kiinnitysvaihtoehtojensa ansiosta kiinnitysjärjestelmä myös rasittaa katto- ja seinärakenteita mahdollisimman vähän. *) Matricomp lujuustesti 3/2020

Tuotteet

WISOL - Aurinkopaneelien kiinnitystuotteet
WISOL Kattokiinnikkeet

Kattokiinnikkeet

Kattoturvatuotteiden vaativuusluokan mukainen kiinnitys aurinkopaneeleillesi. Kiinnikkeet jokaiselle kattotyypille.

WISOL Kiskojärjestelmä

Kiskojärjestelmä

Tutkitusti vaativat olosuhteet kestävä, helposti asennettava alumiinikisko niin katoille kuin aurinkopuistoille.

WISOL Kiinnitysteline tasakatoille

Kiinnitysteline tasakatoille

Skaalautuva kiinnitysratkaisu, joka on suunniteltu aurinkopaneelien asennukseen erityisesti huopa- ja PVC -tasakatoille.

WISOL Asennuskolmio

Asennuskolmio

Kovat sääolot kestävä kiinnitysratkaisu, joka on suunniteltu aurinkopaneelien asennukseen erityisesti tasakatoille ja aurinkopuistoille.

WISOL Aurinkopuiston telinejärjestelmä

Aurinkopuiston telinejärjestelmä

Tukeva aurinkopaneelien kiinnitystapa kaikille aurinkopuistoille. Soveltuu kaikille yleisille aurinkopaneeleille.