WISOL

Ajankohtaista

Wisol kehittää liiketoimintaansa Hoodie Partnersin kanssa

Wisol Oy:n tavoitteena on nousta johtavaksi paneelikiinnikkeiden toimittajaksi Suomessa sekä halutuimmaksi asennusurakoitsijaksi aurinkovoimaloissa – suurissa ja pienissä. Varmistaakseen tämän tavoitteensa saavuttamisen Wisol on valinnut kasvun ja kehityksen kumppanikseen pääomasijoitusyhtiö Hoodie Partners Oy:n, joka kasvattaa pienyrityksistä menestyjiä mm. digitalisoimalla niiden toiminnan.

Hoodie Partners on osa Sadex Oy:n konsernia. Sadexin menestyksen taustalla on vahva keskittyminen toiminnan digitalisointiin, joten Wisolin kasvun tukena on samanlainen selkeä ja skaalautuva toimintakonsepti, johtamisen malli ja toiminnanohjausjärjestelmä. Wisol Oy: n lisäksi Hoodie Partnersin kasvuyritysten portfolioon kuuluu myös sähköurakointia ja -suunnittelua tekevät Ilectric Oy.

Wisolin kasvu on ollut vauhdikasta, ja meillä on sekä innovatiiviset tuotteet että selkeä tapa toimia. Yhteistyö Hoodie Partnersin kanssa tuo meille kuitenkin merkittävää kehitystukea ja mahdollistaa toiminnan nopeankin kasvun hallitusti. Meille räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä digitalisoi kaiken toimintamme ja takaa projekteillemme korkean tekemisen tason liiketoiminnan koon kasvaessa. Kaiken kehityksemme keskiössä ovat entistäkin tyytyväisemmät asiakkaat.

- Hannu Puolitaival, toimitusjohtaja Wisol Oy

Lisätietoja:

Wisol Oy:n toimitusjohtaja
Hannu Puolitaival
hannu.puolitaival@wisol.fi
puh. 050 516 5599

Hoodie Partners Oy:n toimitusjohtaja
Olli Kukkonen
olli.kukkonen@hoodiepartners.fi
puh. 045 1346560