WISOL

AsennuspalveluAurinkovoimaloiden WISOL-mekaniikan asennus


Tarjoamme Wisolilla kokonaisvaltaista palvelua aurinkovoimalasi paneelien kiinnitykseen. Saat meiltä kohteeseesi kaikki tarvittavat paneelien kiinnitystuotteet ja ammattimaisen asennuksen. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin aurinkopaneelikentät yhdessä tilaajan kanssa laaditun projektisuunnitelman mukaisesti. Asennamme aurinkopaneelit aurinkopuiston tai katon vaatimilla asennusmenetelmillä ja käytämme aina asennuksessa omia Wisol –aurinkopaneelin kiinnitystuotteita.

Tarjoamme aurinkovoimaloiden asennuspalvelua aurinkovoimalajärjestelmiä urakoiville yrityksille ja energiayhtiöille. Kuluttaja-asiakkaita pyydämme olemaan aurinkopaneeliasioissa yhteydessä lähimpään paneeleita ja kiinnikkeitä asentavaan yritykseen.

Palvelut

Asennuskohteet

Asuinkiinteistöt

Liikekiinteistöt

Teollisuusrakennukset

Aurinkopuistot

Suunnittelu

Kohdekohtainen kiinnityksen suunnittelu

Suunnittelemme aurinkovoimalasi paneelien kiinnitysratkaisut haastaviinkin kohteisiin. Meillä on kokemus aurinkovoimaloiden asentamisesta niin katoille kuin erilaisille aurinkopuistoille. Käytämme jokaisessa suunnittelemassamme kohteessa Wisol-kiinnitystuotteita, ja räätälöimme toteutuksen kohteesi vaatimalla tavalla. Tarvitaan aurinkovoimalan kiinnityksessä sitten kallioporausta tai merituulen kestäviä kiinnityksiä – me Wisolilla suunnittelemme tähän toimivat ratkaisut.Asennus

Aurinkovoimaloiden asennus

Asennamme aurinkovoimalat vankalla ammattitaidolla. Meillä Wisolilla on laaja kattoturvapuolen ja maanrakennuksen osaaminen, ja tunnemme Suomen olosuhteiden asettamat vaatimukset aurinkopaneelien kestävälle kiinnitykselle. Vaikka aurinkosähköalalla on määritelty asennusta koskevia standardeja varsin vähän, kehitämme oman asennustyömme laatuvaatimusten myötä alan yleistä vaatimustasoa. Tiedämme, mitkä ovat oikeat asennusmenetelmät Pohjoisissa olosuhteissa turvalliseen ja kestävään paneelikiinnitykseen.