WISOL

Meistä

Wisol yrityksenä


Wisol on kotimainen yritys, joka kehittää, myy ja asentaa testatusti kestäviä aurinkopaneelien kiinnitystuotteita. Meillä on vuosikymmeniä pitkä kokemus katolle tulevien tuotteiden määräysten sekä lujuusvaatimusten mukaisessa asennuksessa ja kehittämisessä. Tunnemme suomalaiset katot, Pohjolan sääolot sekä maaperän vaatimukset. Tavoitteenamme onkin kehittää aurinkosähköalan standardeja ja laatuvaatimuksia, niin tuotteiden kestävyyden ja turvallisuuden kuin asennusmenetelmien osalta. Kotimaisilla Wisol -kiinnitystuotteilla saat taatusti sääoloja kestävän ja kohteesi mukaan suunnitellun kiinnityksen aurinkovoimalaasi.

  • Intohimona turvalliset ratkaisut aurinkovoimaloihin
  • Testatusti kestävät, turvalliset ja kateystävälliset tuotteet
  • Mekaniikat katto- ja maa-asennuksiin
  • Alan digitaalisin toimija – taattu yhteistyön helppous
Wisol

Kohti vakiintuneita aurinkosähköalan standardeja

Suomessa aurinkosähköala on vielä verrattain kehittymätön: tarjontaa tekijöistä on paljon, mutta alalta puuttuvat asennusta ohjaavat ja yhtenäistävät lait sekä laatustandardit. Kuka tahansa voi kiinnittää aurinkopaneelit katolle, seinälle tai aurinkopuistoille. Markkinoilla onkin laaja kirjo erilaisia tarjoajia.

Aurinkopaneelit ovat kuitenkin sähkölaitteita, ja herkän rakenteensa sekä painonsa suhteen ne ovat huolellisesti asennettava tuote. Ei siis ole aivan sama, millä tuotteilla ja miten ne kiinnitetään alustaansa. Pohjoisen lumi- ja tuulikuormat rasittavat herkästi paneelikenttää ja asettavat aurinkopaneelien kiinnityksen koetukselle. Katolle asennettu paneelikenttä voi pudotessaan aiheuttaa suurtakin vahinkoa.

Me Wisolilla teemme jatkuvaa kehitystyötä aurinkovoimaloiden kiinnitystuotteiden ja niiden vaatimien asennusmenetelmien kehittämiseksi. Tavoitteemme on, että tulevaisuudessa Suomen aurinkosähkömarkkinoita ohjaavat korkeat standardit, jotka takaavat asennettujen aurinkopaneelien kestävyyden ja kiinnityksen turvallisuuden.

Wisolin palvelumalli

Meillä Wisolilla tavoitteemme on tyytyväiset aurinkosähkövoimalan loppukäyttäjät. Palvelemmekin aurinkosähköalan yrityksiä monipuolisesti: meiltä Wisolilta saat aurinkopaneelikiinnikkeet tarvikkeena tai kätevästi paikalleen asennettuna. Jouheva yhteistyömallimme ja kestävät kiinnitystuotteemme takaavat taatusti onnistuneen lopputuloksen.

Palvelemme monipuolisesti kaikissa aurinkovoimala­projekteissa:

1. Huolellinen projektikohtainen kiinnityksen suunnittelu

Me Wisolilla suunnittelemme aurinkovoimaloiden kiinnitykset niin aurinkopuistoille kuin rakennusten seinille tai katoille. Olemme kehittäneet tehokkaat ja kestävät kiinnitystuotteet ja -menetelmät Pohjolan olosuhteisiin. Meillä wisolilaisilla on vankka kattoturvapuolen ja maanrakennuksen osaaminen, joten kehitämme jatkuvasti kiinnitysratkaisuita alan muuttuvien vaatimusten mukaisiksi.

2. Testatusti kestävät kiinnitystuotteet

Aurinkopaneelien kiinnitystuotteet ovat keskeisessä osassa asennuksen tehokkuudessa ja itse aurinkovoimalan kestävyydessä. Koska Wisol-kiinnikkeet on suunniteltu erityisen helpoiksi asentaa, saat asennusurakkaasi todellista työtehoa. Wisol-kiinnikkeet ovat testatusti Pohjolan lumi- ja tuulikuormat kestäviä, joten voit olla varma että aurinkopaneelit kestävät tiukasti paikallaan. Asennamme itse aurinkovoimaloita vain Wisol-kiinnitystuotteita käyttäen.

3. Varmasti kestävä ja kustannustehokas asennus

Saat meiltä halutessasi ammattitaitoisen asennuksen aurinkovoimalaasi. Asennusmenetelmämme noudattavat tiukimpia kriteereitä, ja takaammekin kestävän ja turvallisen kiinnityksen – työturvallisuutta unohtamatta. Koska käytämme asennuksessa vain Wisol-kiinnitystuotteita, on asennustyö helppo tehdä sutjakkaasti alusta loppuun saakka.

4. Varmasti työturvalliset toimintatavat

Meillä Wisolilla työturvallisuus on ykkösasia: Käytämme työmailla aina asianmukaisia turvavarusteita ja teemme työmme hosumatta. Huomioimme työturvallisuuden jo tehtaalta asti. Varmistamme esimerkiksi, että suuret telineet pakataan niin, että ne on turvallista kuljettaa kohteeseen ja asentajien nostaa paikalleen. Kun ehkäisemme pienienkin työtapaturmien syntymisen etukäteen, voivat wisolilaiset hyvin ja projektimme etenevät sovitusti maaliin.

5. Yhteyshenkilö, jonka saat aina kiinni

Kokemustemme mukaan aurinkovoimalaprojektit vaativat onnistuakseen tiivistä yhteistyötä. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat meidät aina kiinni: ennen projektia, työmaan aikana ja pitkälle projektin jälkeenkin.